Nieuwbouw kopen aan 6% btw ipv 21% btw?

Dsc 8159 E Castor 0417 13 E St 4 Min Dsc 8098 018C95955D60013C571E9C41C92361B4A81B52Cd97 Min Dsc 2943
E Castor 0417 13 Dsc 8154 E St 4 Min

We bouwen met oog voor detail en op de toekomst: esthetisch mooi, technisch performant en duurzaam. Met onze roots in ruwbouw nemen we elk project vanaf de eerste steen zelf in handen en volgen het ganse bouwproces op van plan tot oplevering – binnen de vooropgestelde timing.

De Eribo-stijl staat voor kwaliteit. Gaat verder dan de norm. In architectuur. In materialen. In afwerking. Alleen het beste is goed genoeg – binnen het vooropgestelde budget uiteraard. We leggen de lat hoger voor onszelf en zijn kritischer dan onze klanten. Beter willen doen zit nu eenmaal in de genen, ons familiebedrijf is erop gebouwd.

Spreekt die stijl je aan? Dan bouwen we je villa of handelspand. Of coördineren we het bouwproces van je residentiële en commerciële nieuwbouwprojecten.

Aannemer klasse 6. Tot uw dienst!
Dsc 2509

Zij zijn de gedroomde partners om onze specialisatie in sleutel-op-de-deur bouwen krachtig te ondersteunen. Als coördinator van het totale project zorgen wij ervoor dat alle bouw- en installatiewerken kwalitatief uitgevoerd worden, met het volste respect voor het kostenplaatje. Mede dankzij die professionele aanpak groeiden wij uit tot een aannemer klasse 6.

Interesse in een bouwproject met Eribo?

Ja, ik kies graag voor een aannemer die betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel draagt. Ik verneem graag alles over de professionele aanpak van Eribo en kijk uit naar meer informatie!

Velden met een * zijn verplicht
Pieter Vandewiele

Pieter Vandewiele

Gedelegeerd bestuurder

056 62 10 80

 • Foto Bij Pijler Projectontwikkelaar

  Projectontwikkelaar

  Projectontwikkeling is een specialisatie die ons op het lijf geschreven is. Hierbij kopen we bouwgronden aan, die we vanuit onze expertise als aannemer vervolgens volledig zelf gaan ontwikkelen.

 • Dsc 5925

  Over Eribo

  Meer dan ooit is Eribo een familiebedrijf, in de meest pure zin van het woord: vader Eric heeft het bedrijf opgestart en ondertussen is de dagdagelijkse leiding in handen van dochter Ilse en zoon Pieter.

 • Dsc 6568

  Vastgoedmakelaar

  Eribo profileert zich meer dan ooit als dé totaalpartner voor al uw bouwvragen. Ook onze activiteiten als vastgoedmakelaar spelen daar naadloos op in.