Nieuwbouw kopen aan 6% btw ipv 21% btw?

19010 04D 1554198932 Dsc 2294 Min Watermarked Park Linde Vichte Beukenhofstraat 4 Foto Voor Slider Projectontwikkling 3 Foto Voor Slider Projectontwikkling 4 Foto Voor Slider Projectontwikkling 2
Ingelpark Ingelmunster Min

Met Eribo, kopen we gronden aan, die we vanuit onze expertise als aannemer volledig zelf ontwikkelen. We hebben alle kennis, knowhow en ervaring in huis om zelfs de meest uitdagende projecten te realiseren.

We ontwikkelen (voornamelijk residentiële) nieuwbouwprojecten met een eigentijdse architectuur en aandacht voor duurzaamheid, met oog voor detail en een absolute focus op kwaliteit. Altijd doordacht, op mensenmaat, en in stijl.

We creëren woningen met alle nodige comfort, woningen waar we zelf trots op kunnen zijn, gebouwd en ingericht alsof het voor onszelf zou zijn. En dat is meteen je garantie om mooi te wonen en in stijl te leven.

Interesse in projectontwikkeling?

Ja, ik wil de zorg voor mijn project graag toevertrouwen aan een professionele partner die voor een integrale begeleiding zorgt en informeer bij deze vrijblijvend naar alle mogelijkheden!

Velden met een * zijn verplicht
Pieter Vandewiele

Pieter Vandewiele

Gedelegeerd bestuurder

056 62 10 80

 • Dsc 9036

  Over Eribo

  Wij zijn een familiebedrijf pur sang: vader Eric Vandewiele heeft het bedrijf opgestart. Ondertussen is de dagelijkse leiding in handen van dochter Ilse en zoon Pieter.

 • Foto Bij Pijler Bouwbedrijf

  Bouwbedrijf

  We hebben als aannemingsbedrijf al ruimschoots onze sporen verdiend: we hebben alle troeven in handen om woning- en appartementenbouw perfect te behartigen.

 • Eribo Immo Team

  Vastgoedmakelaar

  Wij zijn dé totaalpartner voor al jouw bouwvragen. Ook onze activiteiten als vastgoedmakelaar spelen daar naadloos op in.