Haar appartement in Residentie Blanc de Blancs geeft Conny Vanhulle een instant vakantiegevoel

Toen Conny Vanhulle Residentie Blanc de Blancs leerde kennen, was de beslissing snel genomen. “Ik krijg telkens weer een plezant vakantiegevoel als ik mijn appartement binnenkom.”

Dsc 7963

Een nieuwe start in het leven nemen, gaat vaak gepaard met een andere woning. Dat was ook het geval voor Conny Vanhulle. Na een echtscheiding ging ze op zoek naar een geschikt appartement. Toen ze de plannen van Residentie Blanc de Blancs zag, was de beslissing snel genomen. “Ik woon er sinds juli 2020 en krijg telkens weer een plezant vakantiegevoel als ik mijn appartement binnenkom. Dan weet je dat je de juiste keuze hebt gemaakt.”

Conny Vanhulle woonde gedurende lange tijd in de Kruiskesstraat in Waregem. “Het was een huis dat veel onderhoud vergde en dat te groot was geworden voor mij alleen. Op aanraden van mijn zoon, bekeek ik eerst de mogelijkheden om een flat te kopen langs de Leie in Sint-Eloois-Vijve, maar dat voldeed niet helemaal aan mijn verwachtingen. Op zoek naar betere alternatieven, bezocht ik enkele jaren geleden de bouwbeurs in Waregem Expo.”

Warme ontvangst
Daar botste Conny meteen op de stand van Eribo. Veel verder hoefde ze niet te kijken. “Ik was meteen onder de indruk van de plannen en de foto’s van Blanc de Blancs én van de hartelijke ontvangst van Ilse Vandewiele. Meteen kreeg ik er alle mogelijke informatie. De locatie sprak me direct aan, omdat het zich op amper één kilometer van mijn werk bevindt, het internaat van de Essevee Academie.”

Uitstekende reputatie
Conny’s positieve eerste indruk werd bevestigd door verschillende mensen in haar netwerk.

Iedereen vertelde mij hetzelfde: als je in Waregem een mooi appartement met een ruim terras zoekt, moet je bij Eribo zijn. Daarom vroeg ik bij Ilse ook een optie van acht dagen. Toen ze mij zelfs veertien dagen bedenktijd gaf, was ik opnieuw positief verrast. In dezelfde periode was het een grote opsteker dat mijn huis op één dag tijd meteen verkocht raakte.

Actuele informatie
Gedurende de bouwperiode vond Conny ruim twee jaar een onderkomen in een huurappartement. “Dagelijks passeerde ik langs de werf en zag ik de vorderingen, maar klantenbegeleidster Celyn bracht me geregeld op de hoogte van het verloop van de werken. Ze was altijd vriendelijk en antwoordde concreet op mijn vragen.”

Blanc-de-Blancs-Zuiderlaan-Waregem-28_210826_172314.jpg#asset:2135753

Stipte oplevering

Toen de coronacrisis uitbrak, vreesde Conny dat de oplevering misschien vertraging zou oplopen. “De mensen van Eribo hebben me altijd gerustgesteld dat ze de afspraken strikt zouden respecteren. Even leek het erop dat ik gedurende de eerste weken nog niet over leidingwater zou beschikken, maar zelfs dat probleem raakte tijdig opgelost, waardoor ik in juli 2020 effectief kon verhuizen. Dat was ideaal: in die periode ben ik vrij en kon ik het appartement zelf schilderen.”

Conny was de eerste bewoonster van Blanc de Blancs, inmiddels hebben ook andere mensen er hun intrek genomen. “Ik kan hier niet beter zitten: van zodra ik thuis kom, zet ik de ramen open en krijg ik spontaan een vakantiegevoel. Bovendien moet ik nu veel minder tijd besteden aan het reinigen van de woning. Het spreekt dus voor zich dat ik Eribo aanbeveel bij iedereen die ik ken.”

Ook geïnteresseerd in een appartement in het hart van Waregem? Ontdek Residentie Blanc de Blancs hier.