Residentie Chablis in Waregem

Meersstraat
Eribo 17 Of 26
Chablis Waregem Appartmenten Hero

Woordje van de architect Wim Embo uit Waregem:

"Kenmerkend voor dit bouwproject is het hoogteverschil van het bouwterrein. Het gelijkvloers, met 3 handelsruimtes en toegang bezoekers, sluit aan met de Meersstraat. De bewoners, te voet met de fiets of met de wagen, hebben toegang via de hoger gelegen Stormestraat en bevinden zich aldus onmiddellijk op de 1ste verdieping.

Het concept van drie appartementen, met minimaal 2 slaapkamers, per verdieping zorgt voor vele mogelijken en variaties. Alle appartementen beschikken over ruime zonneterassen aan de kant van de Meerststraat.

Sommige appartementen hebben eveneens een terras aan de achterzijde, wat zorgt voor invallend zonlicht aan zowel de voor- als achterzijde van het appartement. Aan de kant van de Meersstraat zorgen de ruime inpandige terrassen voor een aangenaam buitengevoel met voldoende privacy.

Dit wordt nog versterkt door de horizontale belijning van de witte crepi gecombineerd met een houten verticaal latwerk. Het gebruik van crepi en hout gecombineerd met de glazen balustraden dragen bij tot een stijlvolle, eigentijdse moderne architectuur. "

Kortom, het wordt aangenaam genieten op deze mooie zonneterrassen!