Lancering nieuw project Park Linde in Vichte! Meer info over dit project: parklinde.be

Dsc 8159 E Castor 0417 13 E St 4 Min Dsc 8098 018C95955D60013C571E9C41C92361B4A81B52Cd97 Min Dhaenekindt 4 Min
Eribo Nieuweolm Waregem 28

Eigen know-how gecombineerd met gespecialiseerde onderaannemers.
A perfect match!

Onze eigen ruwbouw- en schrijnwerkspecialisten zijn gebouwd uit vlaamse klei en beschikken over alle competenties om een woning stijlvol te bouwen. Daarnaast werken we sinds jaar en dag samen met goed geselecteerde onderaannemers, die net als ons gepassioneerd zijn door kwaliteit.

Dsc 2509

Aannemer klasse 6.
Tot uw dienst!

Zij zijn de gedroomde partners om onze specialisatie in sleutel-op-de-deur bouwen krachtig te ondersteunen. Als coördinator van het totale project zorgen wij ervoor dat alle bouw- en installatiewerken kwalitatief uitgevoerd worden, met het volste respect voor het kostenplaatje. Mede dankzij die professionele aanpak groeiden wij uit tot een aannemer klasse 6.

Interesse in een bouwproject met Eribo?

Ja, ik kies graag voor een aannemer die betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel draagt. Ik verneem graag alles over de professionele aanpak van Eribo en kijk uit naar meer informatie!

Velden met een * zijn verplicht
Pieter Vandewiele

Pieter Vandewiele

Gedelegeerd bestuurder

056 62 10 80

 • Foto Bij Pijler Projectontwikkelaar

  Projectontwikkelaar

  Projectontwikkeling is een specialisatie die ons op het lijf geschreven is. Hierbij kopen we bouwgronden aan, die we vanuit onze expertise als aannemer vervolgens volledig zelf gaan ontwikkelen.

 • Foto Bij Pijler Bouwbedrijf

  Over Eribo

  Meer dan ooit is Eribo een familiebedrijf, in de meest pure zin van het woord: vader Eric heeft het bedrijf opgestart en ondertussen is de dagdagelijkse leiding in handen van dochter Ilse en zoon Pieter.

 • E Raveel 54 Verkleind

  Vastgoedmakelaar

  Eribo profileert zich meer dan ooit als dé totaalpartner voor al uw bouwvragen. Ook onze activiteiten als vastgoedmakelaar spelen daar naadloos op in.