Bouwbedrijf

E Molenstraat 1 Bewerkt

Eribo heeft als aannemingsbedrijf al ruimschoots zijn sporen verdiend: we hebben alle troeven in handen om woning- en appartementenbouw perfect te behartigen. Onze eigen ruwbouw- en schrijnwerkspecialisten zijn gebouwd uit vlaamse klei en beschikken over alle competenties om een woning stijlvol te bouwen.

Deauville 1 E Raveel 59 Eribo Nieuwe Olm Overzicht

Daarnaast werken we sinds jaar en dag samen met goed geselecteerde onderaannemers, die net als ons gepassioneerd zijn door kwaliteit. Zij zijn de gedroomde partners om onze specialisatie in sleutel-op-de-deur bouwen krachtig te ondersteunen. Als coördinator van het totale project zorgen wij ervoor dat alle bouw- en installatiewerken kwalitatief uitgevoerd worden, met het volste respect voor het kostenplaatje. Mede dankzij die professionele aanpak groeiden wij uit tot een aannemer klasse 6.

Ja, ik kies graag voor een aannemer die betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel draagt. Ik verneem graag alles over de professionele aanpak van Eribo en kijk uit naar meer informatie!

 • E Les Terrasses 1

  Projectontwikkelaar

  Projectontwikkeling is een specialisatie die ons op het lijf geschreven is. Hierbij kopen we bouwgronden aan, die we vanuit onze expertise als aannemer vervolgens volledig zelf gaan ontwikkelen.

 • Eribo 03 18 5 Ok

  Over Eribo

  Meer dan ooit is Eribo een familiebedrijf, in de meest pure zin van het woord: vader Eric heeft het bedrijf opgestart en ondertussen is de dagdagelijkse leiding in handen van dochter Ilse en zoon Pieter.

 • E Raveel 54 Verkleind

  Vastgoedmakelaar

  Eribo profileert zich meer dan ooit als dé totaalpartner voor al uw bouwvragen. Ook onze activiteiten als vastgoedmakelaar spelen daar naadloos op in.