Bezoek Residentie Bellini en Huis Peel tijdens onze kijkdag op zaterdag 19 juni

19010 04D 1554198932 Dsc 2294 Min Watermarked Park Linde Vichte Beukenhofstraat 4 Foto Voor Slider Projectontwikkling 3 Foto Voor Slider Projectontwikkling 4 Foto Voor Slider Projectontwikkling 2
Ingelpark Ingelmunster Min

Met Eribo, kopen we gronden aan, die we vanuit onze expertise als aannemer volledig zelf ontwikkelen. We hebben alle kennis, knowhow en ervaring in huis om zelfs de meest uitdagende projecten te realiseren.

We ontwikkelen (voornamelijk residentiële) nieuwbouwprojecten met een eigentijdse architectuur en aandacht voor duurzaamheid, met oog voor detail en een absolute focus op kwaliteit. Altijd doordacht, op mensenmaat, en in stijl.

We creëren woningen met alle nodige comfort, woningen waar we zelf trots op kunnen zijn, gebouwd en ingericht alsof het voor onszelf zou zijn. En dat is meteen je garantie om mooi te wonen en in stijl te leven.

Interesse in projectontwikkeling?

Ja, ik wil de zorg voor mijn project graag toevertrouwen aan een professionele partner die voor een integrale begeleiding zorgt en informeer bij deze vrijblijvend naar alle mogelijkheden!

Velden met een * zijn verplicht
Pieter Vandewiele

Pieter Vandewiele

Gedelegeerd bestuurder

056 62 10 80

 • Dsc 9036

  Over Eribo

  Meer dan ooit is Eribo een familiebedrijf, in de meest pure zin van het woord: vader Eric heeft het bedrijf opgestart en ondertussen is de dagdagelijkse leiding in handen van dochter Ilse en zoon Pieter.

 • Foto Bij Pijler Bouwbedrijf

  Bouwbedrijf

  Eribo heeft als aannemingsbedrijf al ruimschoots zijn sporen verdiend: we hebben alle troeven in handen om woning- en appartementenbouw perfect te behartigen.

 • Rd4 2732

  Vastgoedmakelaar

  Eribo profileert zich meer dan ooit als dé totaalpartner voor al uw bouwvragen. Ook onze activiteiten als vastgoedmakelaar spelen daar naadloos op in.