Kom langs tijdens het opendeurmoment 20 maart in res. Blanc de Blancs, Zuiderlaan 90 in Waregem! We verwelkomen u graag op afspraak tussen 10 - 13u! 056 62 10 80 - info@eribo.be

19010 04D 1554198932 Dsc 2294 Min Watermarked Park Linde Vichte Beukenhofstraat 4 Foto Voor Slider Projectontwikkling 3 Foto Voor Slider Projectontwikkling 4 Foto Voor Slider Projectontwikkling 2
Les Terrasses

Projectontwikkeling
zit ons in de genen.

Hierbij kopen we bouwgronden aan, die we vanuit onze expertise als aannemer vervolgens volledig zelf gaan ontwikkelen. Op die manier creëren wij op vlot bereikbare locaties adembenemende appartementen, stijlvolle woningen, aantrekkelijke horeca-etablissementen en functionele bedrijfsgebouwen.

Opvolging Eribo

U begeleiden in het bouwproces?
Onze topprioriteit!

Daarnaast zijn we ook de perfecte partner om projecten van externe investeerders te realiseren. In nauw overleg behartigen we uw integrale project, van A tot Z. Dat verlost u van alle kopzorgen en biedt u de garantie dat uw investering maximaal zal renderen. Daarbij maakt het niet uit of u zich beperkt tot financiële inbreng, een bouwgrond door ons wil laten ontwikkelen of uw bouwgrond aan ons wil verkopen. U vraagt, wij draaien. Handig, toch?

Klantenbegeleiding Eribo

Don’t worry,
be happy!

Bovendien loodst onze dienst klantenbegeleiding u op een professionele, maar persoonlijke manier door alle fasen van het bouwproces. Zij vergezellen u graag bij uw bezoeken naar verschillende showrooms en adviseren u desgewenst bij de juiste keuze uit het rijkelijke aanbod. Zelfs vragen over een simpele deurstop of een functioneel vliegenraam beantwoorden we met de glimlach.

Interesse in projectontwikkeling?

Ja, ik wil de zorg voor mijn project graag toevertrouwen aan een professionele partner die voor een integrale begeleiding zorgt en informeer bij deze vrijblijvend naar alle mogelijkheden!

Velden met een * zijn verplicht
Pieter Vandewiele

Pieter Vandewiele

Gedelegeerd bestuurder

056 62 10 80

 • Foto Bij Pijler Projectontwikkelaar

  Over Eribo

  Meer dan ooit is Eribo een familiebedrijf, in de meest pure zin van het woord: vader Eric heeft het bedrijf opgestart en ondertussen is de dagdagelijkse leiding in handen van dochter Ilse en zoon Pieter.

 • Foto Bij Pijler Bouwbedrijf

  Bouwbedrijf

  Eribo heeft als aannemingsbedrijf al ruimschoots zijn sporen verdiend: we hebben alle troeven in handen om woning- en appartementenbouw perfect te behartigen.

 • E Raveel 54 Verkleind

  Vastgoedmakelaar

  Eribo profileert zich meer dan ooit als dé totaalpartner voor al uw bouwvragen. Ook onze activiteiten als vastgoedmakelaar spelen daar naadloos op in.