6% btw
Werken van start

Hertog van Brabant

Oostdorp 11, Tiegem

vanaf € 173.300 (Exclusief kosten)

Hertog van Brabant Hertog van Brabant Hertog van Brabant Hertog van Brabant Hertog van Brabant

Nieuw project: 18 appartementen en 6 gezinswoningen met tuin

Wil je ook heerlijk wonen in het mooie, landelijke, rustige Tiegem ?

Ben je op zoek naar een ruim appartement? Of is een huis met tuin meer iets voor jouw gezin?

Groen en gezellig, twee termen om het dorp waar je straks gaat wonen te omschrijven. Tiegem is een idyllische deelgemeente van Anzegem, gelegen tussen Kortrijk en Oudenaarde, in een schitterende streek waar wandelaars en fietsers graag hun hart ophalen. En waar het dan ook leuk wonen is.

Hertog van Brabant ligt in het centrum van het dorp, recht tegenover het plaatselijke schooltje en de kerk even verderop. Op het dorpsplein zorgen lokale handelaars voor aangename levendigheid. Als de koers passeert – verschillende klassiekers doen het dorpje aan – zit je altijd op de eerste rij. Da’s pas genieten van landelijke gezelligheid.

Voor groen hoef je maar buiten te stappen. Om de hoek (richting Tiegemberg) vind je het Sint-Arnolduspark, waar jong en oud zich kan uitleven op speelterreinen en wandelpaden.

Appartementen én woningen

Ben je op zoek naar een ruim appartement? Of is een huis met tuin iets meer voor jouw gezin? Dit Eribo-project omvat 18 appartementen langs Oostdorp en 6 woningen aan de kant van de Sint-Arnolduslaan, waar je trouwens ook toegang hebt tot de private parkeerplaatsen en garageboxen.

Maak je keuze uit verschillende appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers (oppervlaktes van 66 tot 135 m2). Profiteren van de zon kan de hele dag lang op de grote, zuidgerichte terrassen (tot 75 m2) aan de straatzijde (Oostdorp). Hier vind je dan ook de leefruimtes. Op de bovenverdieping kijk je uit over de velden in een van de drie penthouses. Wie op het gelijkvloers woont, geniet van een privétuin die afgesloten is door een haag.

Liever een huis met tuin? De 6 woningen van het project hebben telkens 3 slaapkamers, een eigen garage in de woning en een afgesloten tuin die achteraan toegankelijk is.

Alle moderne luxe en comfort

Eribo staat garant voor duurzame kwaliteit. De appartementen en woningen worden in detail afgewerkt met hoogwaardige materialen en voldoen aan de hedendaagse comforteisen, met veel aandacht voor thermische en akoestische isolatie. Het E-peil bedraagt maximaal 25, wat beter is dan de norm.

Er is overal vloerverwarming aanwezig. En vraaggestuurde ventilatie voor een gezond klimaat in huis. Comfort? Check! Grote ramen zorgen dan weer voor veel natuurlijke lichtinval en vergroten het ruimtegevoel in je woning of appartement. Op de bovenste verdiepingen van Hertog van Brabant, krijg je de weidse vergezichten op de Vlaamse Ardennen er gratis bij.

We begeleiden je bij je keuzes

Wil je aanpassingen op vlak van indeling en afwerking? Dat kan. We begeleiden je graag van plan tot oplevering, vergezellen je tijdens je bezoeken aan de verschillende showrooms en adviseren je over materialen om je appartement of woning piekfijn af te werken. Kortom, we ontzorgen je van a tot z.

Meer info op www.hertogvanbrabanttiegem.be

Benzw2

Ben Devriendt

woonadviseur

056 62 10 80

Meer info? Neem contact op!