Nieuwbouw kopen aan 6% btw ipv 21% btw?

Médoc Médoc Médoc Médoc Médoc

Residentie Médoc, een buitenkansje in de binnenstad - 6% btw mogelijk!

Médoc, een gerenommeerde wijnstreek in Frankrijk, maar ook een nieuwe, luxueuze residentie om te wonen in hartje Waregem. Ontdek wat Residentie Médoc te bieden heeft én waarom jij straks staat te trappelen om te verhuizen naar een van de 16 appartementen met tuin of (winter)terras…

De luxe van ‘alles dichtbij’

Wie wil er niet wonen in Waregem? Fijne stad om in te leven. Niet te groot. En niet te klein. Een gemoedelijke sfeer. Er valt van alles te beleven. Alles wat je nodig hebt is er te vinden, vaak op wandelafstand. Met Residentie Médoc als ideale uitvalsbasis én je eigen rustpunt in de stad.

Je woont in een van de drie centrumstraten van Waregem. In de Stationsstraat is er eenrichtingsverkeer, van de markt naar – je raadt het al – het station. Je vindt er allerlei leuke winkeltjes. Het bruist er van gezellige levendigheid. Maar je ontsnapt er wel aan de grootste drukte.

Veel variatie, veel opties…

Residentie Médoc bestaat uit 16 luxueuze appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers, met oppervlaktes van 55 m² tot 160 m² – en dat laatste is royaal te noemen in het centrum van Waregem. Onderaan en bovenaan zijn er drie units, op de tussenverdiepingen zijn er telkens vijf.

Keuze genoeg om je appartement af te stemmen op de grootte van je gezin. En met prijzen die starten vanaf 159.000 euro een buitenkans om in de binnenstad van Waregem te leven. In return: waar voor je geld – of veel duurzame kwaliteit voor een correcte prijs.

Met tuin of (winter)terras

Het gebouw zelf heeft een strakke, ietwat modulaire architectuur. De voorgevel is zuidgericht. En daar vind je dan ook de grote leefruimtes en terrassen. Enkele appartementen hebben ook achteraan een tuintje of terras dat baadt in de ochtendzon.

De slimme architectuur zorgt op de terrassen vooraan voor veel zonlicht én de nodige privacy. Sommige appartementen beschikken zelfs over uitschuifbare raamelementen om een winterterras te creëren en je leefruimte binnen groter te maken – een terras voor alle seizoenen, dat is pas genieten…

Plan nu uw afspraak via ben@eribo.be of 0488 94 26 43.

Hier kan je kopen aan 6% btw (voorwaarden op https://www.eribo.be/nieuws).

Ben Devriendt

Ben Devriendt

woonadviseur

0488 94 26 43

Meer info? Neem contact op!