Ontdek ons nieuw project in Wielsbeke, 4 aaneengeschakelde woningen in landelijke stijl

TROEVEN
- Ruime grondoppervlaktes (tot 588 m²)
- Grote bewoonbare oppervlakte (tot 185 m²)
- Rustige groene omgeving
- 3 slaapkamers met mogelijkheid tot 2 extra slaapkamers
- Vloerverwarming
- Vraaggestuurde ventilatie
- Verhardingen, terrassen en tuinafsluitingen inbegrepen

Ligging:
De vier woningen situeren zich in een rustige doodlopende straat omgeven door een achterliggende groene zone. Vanuit deze rustige omgeving is er ook een vlotte verbinding naar Waregem, Oostrozebeke, de expresweg N43 en de autosnelweg E 17 mogelijk.

Woning:
In het ontwerp van de woningen werd er rekening gehouden met een zeer praktische indeling waarbij alle ruimte optimaal benut wordt. Want aan ruimte is er hier geen gebrek: inkomhal, garage, een lichtrijke leefruimte met keuken, drie slaapkamers, aparte badkamer met bad en douche, twee toiletten, berging en zolderruimte die mogelijkheden biedt tot extra slaapkamers.
De zit-en eethoek staat naadloos in verbinding met de open keuken en de ruime tuin, wat van deze leefruimte het kloppend hart van de woning maakt. De woonkamer geeft uit op het groot terras waardoor binnen en buiten naadloos in elkaar over vloeien.
Dankzij de twee volwaardige bouwlagen is er een zeer bruikbare ruimte onder het dak waar het mogelijk is om nog twee extra slaapkamers of hobbyruimte te creëren.

Alle woningen zijn voorzien van alle luxe, comfort en hoogwaardige, kwalitatieve materialen om te voldoen aan alle hedendaagse normen.
Vloerverwarming, houten ramen, vraaggestuurde ventilatie zijn slechts enkele voorbeelden hiervan.

Tuin en parkeerplaatsen:
De landelijke woningen hebben ook steeds een grote tuin. De oppervlakte van de percelen varieert van 394 m² tot 588 m². Dit biedt dus vele mogelijkheden voor het ontwerp van uw tuin.
Momenteel is er al een natuurlijk groenscherm (hoge bomen) aanwezig rondom het terrein.
Achterin de tuin wordt er telkens een poortje voorzien zodat er rechtstreeks toegang is naar het achterliggende wandelpad.
Parkeren vormt ook geen enkel probleem, naast een garage in de woning zijn er twee aangelegde parkeerplaatsen voor de woning.
Als kers op de kaart worden de tuinen en de oprit al voorzien van alle nodige verhardingen (betonklinkers en grasdallen), tuinafsluitingen met de buren en een aangelegd terras.

Kortom een ideale woonst voor zowel koppels als gezinnen, een echt pareltje.

Te koop
4 woningen

Lot GrondoppOpp Bewoonbare opp. Slpk Plannen Prijs  
14 589m2 183m2 3 Download € 450.000 * Contact Contacteer ons
16 462m2 177m2 3 Download € 399.000 * Contact Contacteer ons
18 394m2 181m2 3 Download € 390.000 * Contact Contacteer ons
20 588m2 185m2 3 Download € 405.000 * Contact Contacteer ons

(*) Prijzen zijn exclusief kosten.