Vivehof Vivehof Vivehof Vivehof Vivehof Vivehof Vivehof Vivehof Vivehof

Vivehof - werken gestart !

De werken zijn ondertussen goed gevorderd en dus een ideaal moment om al eens een kijkje te komen nemen.

U bent van harte welkom op onze Ontdekkingsdag op 27 november.

Vivehof wordt de meest energiezuinige buurt van Waregem. Vlakbij de dorpskern van Sint-Eloois-Vijve realiseert Eribo samen met Steenoven 34 energieneutrale woningen die uitgeven op een rustige leefstraat of het centrale park.

Elke woning in Vivehof heeft minstens drie slaapkamers. Wil je liever meer ruimte? Verschillende woningen hebben nog een extra (casco) verdieping die je zelf kan afwerken en inrichten.

Woningen zijn beschikbaar vanaf € 261.300 (excl. kosten) inclusief carport en fietsenberging.

Met een E-peil van E0 zijn de woningen van Vivehof uitzonderlijk. Zeker als je weet dat de norm voor een zuinige nieuwbouwwoning in Vlaanderen momenteel E30 is. Moderne technieken zoals zonnepanelen, vloerverwarming, warmtepomp, vierseizoensbeglazing etc. zorgen voor deze sterke score.

De energieneutrale woningen zijn goed voor het milieu én voor jouw portemonnee. Je bespaart op jouw energiefactuur én krijgt er gedurende vijf jaar nog een fikse belastingkorting bovenop.

Kies je voor Vivehof dan kies je voor de groene buurt van morgen. Je leeft in een rustige, groene buurt waar kinderen kunnen spelen in de autoluwe straten of het centrale park met speelplein.

Meer weten? Contacteer ons via 0488 94 26 43 of verkoop@eribo.be.

Ben Devriendt

Ben Devriendt

woonadviseur

0488 94 26 43

Meer info? Neem contact op!