Dsc 7581

Meer rendement en minder zorgen
met nieuwbouw van Eribo.

Eribo Team

Beleggen in bakstenen biedt meer garantie op rendement: op korte termijn geniet je de maandelijkse huurinkomsten, en op lange termijn profiteer je van de meerwaarde in geval van verkoop.

Wat is een goeie investering?

Een woning, appartement of handelsruimte…

  • die vandaag populair is op de huurmarkt
  • een mooie huuropbrengst oplevert
  • en op termijn met meerwaarde kan worden verkocht.

Check. Check. Check. Vereisten die je een voor een kan afvinken voor het beleggingsvastgoed in ons aanbod!

Bouwen aan rendement

We bouwen projecten om mooi te wonen, die makkelijk te verhuren zijn en waarmee je een mooi rendement kan behalen. Investeren in een opbrengsteigendom is dan ook geen emotionele, maar een rationele keuze.

Waarom investeren in nieuwbouw van Eribo?

Nieuwbouw = hoger rendement op korte en lange termijn

Nieuwbouw = hoger rendement op korte en lange termijn

Projecten met sterke focus op kwaliteit en duurzaamheid

Projecten met sterke focus op kwaliteit en duurzaamheid

Eribo is de one-stop-shop voor jouw beleggingsvastgoed

Eribo is de one-stop-shop voor jouw beleggingsvastgoed

Persoonlijke service met volledige ontzorging van a tot z

Persoonlijke service met volledige ontzorging van a tot z

Eribo1
Eribo2

Eribo is de one-stop-shop voor je beleggings-vastgoed: van aankoop tot herverkoop.

Meer rendement.

Minder zorgen.
Interesse om te investeren?

Veilig.
Zeker.
Slim.

Vzs1
Vzs2
Vzs3
Je investeert in duurzame kwaliteit

Elk project van Eribo wordt in detail afgewerkt met hoogwaardige materialen en voldoet aan alle verwachte eisen op vlak van energie en comfort: van thermische en akoestische isolatie tot vraaggestuurde ventilatie voor een gezond klimaat in huis.

Een mooi en energiezuinig nieuwbouwappartement dat afgewerkt is met degelijke materialen is makkelijker te verhuren voor een hogere prijs. Je huurders genieten de luxe en het comfort, terwijl je vastgoed investering meteen begint te lonen. Win-win! Contacteer ons!

Je profiteert van kennis en ervaring

Van de ontwikkeling over het bouwproces tot de verkoop, we houden elk nieuwbouwproject bewust in eigen beheer. En we hebben de kennis en ervaring om je te begeleiden naar de ideale vastgoedbelegging in ons aanbod.

Wat huurders vandaag verwachten? Welk type vastgoed gegarandeerd snel wordt verhuurd? Hoe je de huurprijs bepaalt? Wat er nog allemaal komt kijken bij de verhuur van een opbrengsteigendom? Je krijgt van ons antwoord op al je vragen.

aankoop

We maken je eigendom verhuurklaar

We maken je eigendom verhuurklaar

Je investeert in nieuwbouw. Heb je al nagedacht over de inrichting ervan? Wil je aanpassingen op vlak van indeling of afwerking? Je persoonlijke projectcoach begeleidt je bij de inrichting en helpt je om de juiste materialen te kiezen. Op maat van toekomstige huurders. We ontzorgen je van a tot z. En maken je eigendom verhuurklaar.

verkoop

En kunnen deze op termijn zelfs opnieuw verkopen

En kunnen deze op termijn zelfs opnieuw verkopen

Investeren in beleggingsvastgoed doe je op lange termijn. Met nieuwbouw zit je op dat vlak safe. Om je belegging optimaal te laten renderen en eventuele onderhoudskosten te vermijden, kan je ook je eigendom na een aantal jaren met meerwaarde verkopen om weer in iets nieuws te investeren. Ook daar helpen we je graag bij.

Invest2
Zelf je project ontwikkelen?

Heb je een grond waarop je een opbrengsteigendom wil bouwen, dan hebben wij de ervaring en knowhow om je plannen te realiseren. Contacteer ons voor meer info.