Bezoek Residentie Bellini en Huis Peel tijdens onze kijkdag op zaterdag 19 juni

Kantoor Eribo Website
Vierkant

We zijn Stijlbouwers. We ontwikkelen, bouwen en verkopen voornamelijk woonprojecten. En doen dat in onze eigen stijl. Met absolute focus op kwaliteit en betrokkenheid. Dat zie je in onze projecten. En dat voel je in de manier waarop we ze aanpakken – in stijl.

Elk project is een persoonlijke uitnodiging om mooi te wonen en in stijl te leven. Elke keer een gelegenheid om woondromen waar te maken, op een positieve manier, zoals we het zelf ook zouden willen ervaren. De lat hoger, en de klant op één – dat is onze stijl.

Bij Eribo geniet je de ervaring van een aannemer, de visie van een ontwikkelaar en de feeling van een vastgoedexpert.

We bouwen
vanuit het hart.

Ontwikkelen
met inzicht en visie.

En creëren
met oog voor stijl.

#Eribo Stijlbouwers

De Eribo waarden

De Eribo-familie is de motor van onze onderneming, een warm nest waar we hetzelfde gevoel uitstralen in onze gepersonaliseerde aanpak en in de projecten die we ontwikkelen, bouwen en verkopen.

 • We zetten klanten op één

  We ontwikkelen en bouwen woonprojecten en willen klanten tegelijkertijd maximaal ontzorgen. Mooi wonen en leven in stijl, is wat we beloven. Op maat van mensen, met comfort op maat van hun wensen. Zo willen we je een goed gevoel geven in je nieuwe thuis, maar je ook met een goed gevoel laten terugkijken op onze samenwerking. Daar doen we het voor. Pas dan is een project geslaagd.

 • We creëren vertrouwen

  Eerlijk duurt het langst – dat is onze opvatting. We bouwen projecten, maar ook een band met klanten. Transparant communiceren over de gang van zaken is wel het minste wat je van ons mag verwachten. Terecht trouwens. We willen ons nergens achter verschuilen, spelen altijd open kaart en nemen onze verantwoordelijkheid. Loopt er iets fout, dan lossen we het op. Dat is maar zo eerlijk.

 • We leggen de lat hoger

  Alleen het beste is goed genoeg – iets wat we onszelf opleggen, elk project opnieuw. We hebben de kennis, knowhow en ervaring in huis om de meest uitdagende projecten te ontwikkelen. Kwaliteit is de norm, maar we gaan verder. In architectuur. In materialen. In afwerking. En we verwachten dezelfde zin voor kwaliteit van al onze medewerkers en onze gespecialiseerde partners.

 • We vormen één familie

  It takes a family to build a home. Eribo is een familiebedrijf met roots in ruwbouw, passie voor de bouwstiel en respect voor mensen. Die familiewaarden zijn belangrijk. En dat voel je in onze aanpak: we steken de handen uit de mouwen – een typisch West-Vlaams trekje – en willen het goed doen – een typisch karaktertrekje. En valt er iets te bespreken, dan gaan we samen rond de tafel zitten.

 • We bouwen altijd in stijl

  We bouwen elk project met oog voor detail en op de toekomst. Onze projecten verenigen esthetiek en techniek op de duurzame manier. Bijzondere architectuur die het landschap siert en luxueus comfort dat de bewoners pleziert. Met de ruimte, nutsvoorzieningen en kwaliteitsmaterialen die stijlvol wonen vandaag vereist. Dat is de Eribo-signatuur en meteen ook onze vertrouwensgarantie.

 • We maken onszelf trots

  Doordacht en met oog voor detail, zo bouwen we woningen alsof ze voor onszelf zouden zijn. Op dat vlak willen we kritischer zijn dan onze klanten. We hebben de expertise om elk project in stijl op te leveren. En meerwaarde te bieden voor klanten. Voorwaarde: het moet kwaliteit uitstralen. Dat maakt ons trots. Daar doen we het voor. Want door het goed te doen, bouwen we ook onze eigen goede naam.

Ontdek de Eribo pijlers

 • Dsc 9036

  Project

  Projectontwikkeling is een specialisatie die ons op het lijf geschreven is. Hierbij kopen we bouwgronden aan, die we vanuit onze expertise als aannemer vervolgens volledig zelf ontwikkelen.

 • Dsc 5944

  Bouw

  Wij zijn een familiebedrijf met roots in ruwbouw en passie voor de bouwstiel. We hebben de kennis, knowhow en ervaring in huis om jouw bouwproject te behartigen. De Eribo-stijl staat voor kwaliteit.

 • Rd4 2732

  Vastgoed

  Op zoek naar je droomwoning? Bekijk ons vastgoedaanbod! Je vindt er in de eerste plaats woonprojecten die we zelf hebben ontwikkeld. Als erkend makelaar gaan we ver in onze service: wil je je eigendom verhuren of je ‘oude’ woning verkopen, ook dat regelen we voor je.

Eribo is lid van

Het Charter der woningbouwers

Eric Vandewiele is voorzitter van de Confederatie Bouw West-Vlaanderen

Eric Vandewiele is bestuurder van de Federatie van Algemene Bouwaannemers vzw

Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16b, 1000 Brussel

ESF steunde Eribo in 2018 financieel om onze structuren & processen te versterken in een vernieuwende en veeleisende markt. We zijn heel trots op het resultaat!

Eribo is trots op haar succesvol BEN-project in Waregem: 'De Duurzame Wijk'

Eribo zet zich in voor orde en netheid op de werven. Veiligheid op de werven met als doel minder arbeidsongevallen

Ilse Vandewiele is lid van de Raad van Bestuur van CIB West-Vlaanderen - C.I.B., Confederatie van Immobiliënberoepen van België (onderworpen aan de plichtenleer en het advies van de controle-instantie)