Lancering nieuw project Park Linde in Vichte! Meer info over dit project: parklinde.be

Kantoor Eribo Website
Dsc 8427

We zijn Stijlbouwers. We ontwikkelen, bouwen en verkopen voornamelijk woonprojecten. En doen dat in onze eigen stijl. Met absolute focus op kwaliteit en betrokkenheid. Dat zie je in onze projecten. En dat voel je in de manier waarop we ze aanpakken – in stijl.

Elk project is een persoonlijke uitnodiging om mooi te wonen en in stijl te leven. Elke keer een gelegenheid om woondromen waar te maken, op een positieve manier, zoals we het zelf ook zouden willen ervaren. De lat hoger, en de klant op één – dat is onze stijl.

Bij Eribo geniet je de ervaring van een aannemer, de visie van een ontwikkelaar en de feeling van een vastgoedexpert

Bouw. Project. Vastgoed.
Vanuit het hart.

Met inzicht. En visie.
Oog voor detail.

En gevoel voor stijl.

#Eribo Stijlbouwers

De Eribo waarden

De Eribo-familie is de motor van onze onderneming, een warm nest waar we hetzelfde gevoel uitstralen in onze gepersonaliseerde aanpak en in de projecten die we ontwikkelen, bouwen en verkopen.

 • Klantgerichtheid

  Klantgerichtheid

  Wij hebben oog voor de individuele wensen en noden van de klant. Met onze aanpak op maat slagen we erin om onze klanten te ontzorgen en hen optimaal te begeleiden tijdens het volledig bouwproces.

 • Integriteit

  Integriteit

  Elke dag opnieuw werken we op een open en transparante manier en handelen we integer en consequent in overeenstemming met de interne regels en onze waarden.

 • Oog voor kwaliteit

  Oog voor kwaliteit

  Kwaliteit is de norm en veel meer dan dat. Onze drijfveer is om de klant zijn verwachtingen te overtreffen. Wij gaan het liefst nog een stapje verder en schakelen als het nodig is nog een versnelling hoger.

 • Stijlbouwer

  Stijlbouwer

  Als stijlbouwer gaan we voortdurend en uit eigen beweging onze persoonlijke prestaties verbeteren, de gepaste acties ondernemen en zetten we door.

Ontdek de Eribo pijlers

 • Foto Bij Pijler Projectontwikkelaar

  Projectontwikkelaar

  Projectontwikkeling is een specialisatie die ons op het lijf geschreven is. Hierbij kopen we bouwgronden aan, die we vanuit onze expertise als aannemer vervolgens volledig zelf gaan ontwikkelen.

 • E Buyckstraat Anzegem

  Bouwbedrijf

  Eribo heeft als aannemingsbedrijf al ruimschoots zijn sporen verdiend: we hebben alle troeven in handen om woning- en appartementenbouw perfect te behartigen.

 • Res Margaux Churchilllaan Eribo12

  Vastgoedmakelaar

  Eribo profileert zich meer dan ooit als dé totaalpartner voor al uw bouwvragen. Ook onze activiteiten als vastgoedmakelaar spelen daar naadloos op in.

Eribo is lid van

Het Charter der woningbouwers

Eric Vandewiele is voorzitter van de Confederatie Bouw West-Vlaanderen

Eric Vandewiele is bestuurder van de Federatie van Algemene Bouwaannemers vzw

Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16b, 1000 Brussel

ESF steunde Eribo in 2018 financieel om onze structuren & processen te versterken in een vernieuwende en veeleisende markt. We zijn heel trots op het resultaat!

Eribo is trots op haar succesvol BEN-project in Waregem: 'De Duurzame Wijk'

Eribo zet zich in voor orde en netheid op de werven. Veiligheid op de werven met als doel minder arbeidsongevallen

Ilse Vandewiele is lid van de Raad van Bestuur van CIB West-Vlaanderen - C.I.B., Confederatie van Immobiliënberoepen van België (onderworpen aan de plichtenleer en het advies van de controle-instantie)