Mede dankzij de financiële steun van ESF zijn wij gestart met een project “Bouwen aan de toekomst”. Samen met onze medewerkers zullen we kijken naar onze processen en structuren en willen we ons sterken in een veranderende en veeleisende markt. Ons doel is om op een duurzame manier de uitdagingen van morgen te trotseren en hierbij de volledige betrokkenheid van onze medewerkers te waarborgen. Dit wordt een boeiend project!

ESF
Eribo 03 18 5 Ok 2 3 4 5 6 7
Nieuw Kijkappartement In Waregem
E Raveel0041 6

Dé rode draad doorheen al onze projecten? Kwaliteit! Dat weerspiegelt zich onder meer in het werken met goede, geschoolde eigen arbeiders uit onze streek die alle kneepjes van ruwbouw en schrijnwerk perfect onder de knie hebben. Daardoor waren we perfect gewapend om al vrij snel te beginnen met de ontwikkeling van spraakmakende eigen projecten.

Vandaag steunen we op drie stevige pijlers: bouw, vastgoed en projectontwikkeling. In elk van deze drie specialisaties slagen we er dankzij onze expertise in om u maximaal te ontzorgen. Als centraal aanspreekpunt staan we garant voor een gepersonaliseerde aanpak, waarbij we uw bouwproject in goede banen loodsen.

Meer dan ooit is Eribo een familiebedrijf, in de meest pure zin van het woord: vader Eric heeft het bedrijf opgestart en ondertussen is de dagdagelijkse leiding in handen van dochter Ilse en zoon Pieter. Samen sturen zij een team van ruim vijftig medewerkers aan, die elke dag nadrukkelijk de klemtoon leggen op een sterke service. Voor, tijdens en na elk project. Gepassioneerde klantenbegeleiding staat bij ons centraal. Aan die intense betrokkenheid bij elke realisatie voelt u de hartslag van onze onderneming.

 • E Les Terrasses 1

  Projectontwikkelaar

  Projectontwikkeling is een specialisatie die ons op het lijf geschreven is. Hierbij kopen we bouwgronden aan, die we vanuit onze expertise als aannemer vervolgens volledig zelf gaan ontwikkelen.

 • E Buyckstraat Anzegem

  Bouwbedrijf

  Eribo heeft als aannemingsbedrijf al ruimschoots zijn sporen verdiend: we hebben alle troeven in handen om woning- en appartementenbouw perfect te behartigen.

 • E Raveel 54 Verkleind

  Vastgoedmakelaar

  Eribo profileert zich meer dan ooit als dé totaalpartner voor al uw bouwvragen. Ook onze activiteiten als vastgoedmakelaar spelen daar naadloos op in.

De mensen achter Eribo

Ilse Website

Ilse Vandewiele

Directeur Immo

Pieter Vandewiele

Pieter Vandewiele

Directeur Projectontwikkeling

Brecht Decorte

Brecht Decorte

Projectleiding Ruwbouw
0494 52 56 02

Cindy Derycke

Cindy Derycke

Marketing & Verkoop
0478 56 87 86

Thomas Devos

Thomas Devos

Assistent Projectleiding
0499 39 73 91

Tom Doutreloigne

Tom Doutreloigne

Calculatie & Dienst na verkoop
0493 51 75 17

Angela Ostyn

Angela Ostyn

Personeel en administratie

Frank Putman

Frank Putman

Directeur Techniek/Kwaliteit
0477 38 68 32

Leen Rasschaert

Leen Rasschaert

Financieel directeur
0498 75 11 75

Frederik Staelens

Frederik Staelens

Boekhouding

Benjamin Vandekerckhove

Benjamin Vandekerckhove

Assistent Projectleiding
0488 39 40 62

Meer info:

Ilse Vandewiele - BIV 50.10.20 - Controle Instantie Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV) Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel, Vastgoedmakelaar-bemiddelaar, onderworpen aan de Deontologische code van het BIV.

Erkend aannemer:
Klasse 6 CAT.D1

BA en borgstelling via Concordia (Polisnummer 730390161228)

RPR Kortrijk
0441.621.006

Eribo is lid van

 

Het Charter der woningbouwers

Eric Vandewiele is voorzitter van de Confederatie Bouw West-Vlaanderen

Eric Vandewiele is bestuurder van de Federatie van Algemene Bouwaannemers vzw

Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16b, 1000 Brussel

Ilse Vandewiele is lid van de Raad van Bestuur van CIB West-Vlaanderen - C.I.B., Confederatie van Immobiliënberoepen van België (onderworpen aan de plichtenleer en het advies van de controle-instantie)

ESF steunde Eribo in 2018 financieel om onze structuren & processen te versterken in een vernieuwende en veeleisende markt. We zijn heel trots op het resultaat!

Eribo is trots op haar succesvol BEN-project in Waregem: 'De Duurzame Wijk'