Ons kantoor is gesloten van maandag 20 juli tot vrijdag 7 augustus. We wensen iedereen een fijne vakantie!

Kantoor Eribo Website
Nieuw Kijkappartement In Waregem

Dé rode draad doorheen
al onze projecten? Kwaliteit!

Dat weerspiegelt zich onder meer in het werken met goede, geschoolde eigen arbeiders uit onze streek die alle kneepjes van ruwbouw en schrijnwerk perfect onder de knie hebben. Daardoor waren we perfect gewapend om al vrij snel te beginnen met de ontwikkeling van spraakmakende eigen projecten.

Keuken Appartement

Eribo: bouw, vastgoed en
projectontwikkeling.

Vandaag steunen we op drie stevige pijlers: bouw, vastgoed en projectontwikkeling. In elk van deze drie specialisaties slagen we er dankzij onze expertise in om u maximaal te ontzorgen. Als centraal aanspreekpunt staan we garant voor een gepersonaliseerde aanpak, waarbij we uw bouwproject in goede banen loodsen.

Les Terrasses

Meer dan ooit
een familiebedrijf

Meer dan ooit is Eribo een familiebedrijf, in de meest pure zin van het woord: vader Eric heeft het bedrijf opgestart en ondertussen is de dagdagelijkse leiding in handen van dochter Ilse en zoon Pieter. Samen sturen zij een team van ruim vijftig medewerkers aan, die elke dag nadrukkelijk de klemtoon leggen op een sterke service. Voor, tijdens en na elk project. Gepassioneerde klantenbegeleiding staat bij ons centraal. Aan die intense betrokkenheid bij elke realisatie voelt u de hartslag van onze onderneming.

De Eribo waarden

De Eribo-familie is de motor van onze onderneming, een warm nest waar we hetzelfde gevoel uitstralen in onze gepersonaliseerde aanpak en in de projecten die we ontwikkelen, bouwen en verkopen.

 • Klantgerichtheid

  Klantgerichtheid

  Wij hebben oog voor de individuele wensen en noden van de klant. Met onze aanpak op maat slagen we erin om onze klanten te ontzorgen en hen optimaal te begeleiden tijdens het volledig bouwproces.

 • Integriteit

  Integriteit

  Elke dag opnieuw werken we op een open en transparante manier en handelen we integer en consequent in overeenstemming met de interne regels en onze waarden.

 • Oog voor kwaliteit

  Oog voor kwaliteit

  Kwaliteit is de norm en veel meer dan dat. Onze drijfveer is om de klant zijn verwachtingen te overtreffen. Wij gaan het liefst nog een stapje verder en schakelen als het nodig is nog een versnelling hoger.

 • Stijlbouwer

  Stijlbouwer

  Als stijlbouwer gaan we voortdurend en uit eigen beweging onze persoonlijke prestaties verbeteren, de gepaste acties ondernemen en zetten we door.

Ontdek de Eribo pijlers

 • Foto Bij Pijler Projectontwikkelaar

  Projectontwikkelaar

  Projectontwikkeling is een specialisatie die ons op het lijf geschreven is. Hierbij kopen we bouwgronden aan, die we vanuit onze expertise als aannemer vervolgens volledig zelf gaan ontwikkelen.

 • E Buyckstraat Anzegem

  Bouwbedrijf

  Eribo heeft als aannemingsbedrijf al ruimschoots zijn sporen verdiend: we hebben alle troeven in handen om woning- en appartementenbouw perfect te behartigen.

 • Res Margaux Churchilllaan Eribo12

  Vastgoedmakelaar

  Eribo profileert zich meer dan ooit als dé totaalpartner voor al uw bouwvragen. Ook onze activiteiten als vastgoedmakelaar spelen daar naadloos op in.

Eribo is lid van

Het Charter der woningbouwers

Eric Vandewiele is voorzitter van de Confederatie Bouw West-Vlaanderen

Eric Vandewiele is bestuurder van de Federatie van Algemene Bouwaannemers vzw

Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16b, 1000 Brussel

ESF steunde Eribo in 2018 financieel om onze structuren & processen te versterken in een vernieuwende en veeleisende markt. We zijn heel trots op het resultaat!

Eribo is trots op haar succesvol BEN-project in Waregem: 'De Duurzame Wijk'

Eribo zet zich in voor orde en netheid op de werven. Veiligheid op de werven met als doel minder arbeidsongevallen

Ilse Vandewiele is lid van de Raad van Bestuur van CIB West-Vlaanderen - C.I.B., Confederatie van Immobiliënberoepen van België (onderworpen aan de plichtenleer en het advies van de controle-instantie)