Kom langs tijdens het opendeurmoment 20 maart in res. Blanc de Blancs, Zuiderlaan 90 in Waregem! We verwelkomen u graag op afspraak tussen 10 - 13u! 056 62 10 80 - info@eribo.be

Kantoor Eribo Website
Dsc 8427

We zijn Stijlbouwers. We ontwikkelen, bouwen en verkopen voornamelijk woonprojecten. En doen dat in onze eigen stijl. Met absolute focus op kwaliteit en betrokkenheid. Dat zie je in onze projecten. En dat voel je in de manier waarop we ze aanpakken – in stijl.

Elk project is een persoonlijke uitnodiging om mooi te wonen en in stijl te leven. Elke keer een gelegenheid om woondromen waar te maken, op een positieve manier, zoals we het zelf ook zouden willen ervaren. De lat hoger, en de klant op één – dat is onze stijl.

Bij Eribo geniet je de ervaring van een aannemer, de visie van een ontwikkelaar en de feeling van een vastgoedexpert

Bouw. Project. Vastgoed.
Vanuit het hart.

Met inzicht. En visie.
Oog voor detail.

En gevoel voor stijl.

#Eribo Stijlbouwers

De Eribo waarden

De Eribo-familie is de motor van onze onderneming, een warm nest waar we hetzelfde gevoel uitstralen in onze gepersonaliseerde aanpak en in de projecten die we ontwikkelen, bouwen en verkopen.

 • We zetten klanten op één

  We ontwikkelen en bouwen woonprojecten en willen klanten tegelijkertijd maximaal ontzorgen. Mooi wonen en leven in stijl, is wat we beloven. Op maat van mensen, met comfort op maat van hun wensen. Zo willen we je een goed gevoel geven in je nieuwe thuis, maar je ook met een goed gevoel laten terugkijken op onze samenwerking. Daar doen we het voor. Pas dan is een project geslaagd.

 • we creëren vertrouwen

  Eerlijk duurt het langst – dat is onze opvatting. We bouwen projecten, maar ook een band met klanten. Transparant communiceren over de gang van zaken is wel het minste wat je van ons mag verwachten. Terecht trouwens. We willen ons nergens achter verschuilen, spelen altijd open kaart en nemen onze verantwoordelijkheid. Loopt er iets fout, dan lossen we het op. Dat is maar zo eerlijk.

 • we leggen de lat hoger

  Alleen het beste goed genoeg – iets wat we onszelf opleggen, elk project opnieuw. We hebben de kennis, knowhow en ervaring in huis om de meest uitdagende projecten te ontwikkelen. Kwaliteit is de norm, maar we gaan verder. In architectuur. In materialen. In afwerking. En we verwachten dezelfde zin voor kwaliteit van al onze medewerkers en onze gespecialiseerde partners.

 • we vormen één familie

  It takes a family to build a home. Eribo is een familiebedrijf met roots in ruwbouw, passie voor de bouwstiel en respect voor mensen. Die familiewaarden zijn belangrijk. En dat voel je in onze aanpak: we steken de handen uit de mouwen – een typisch West-Vlaams trekje – en willen het goed doen – een typisch karaktertrekje. En valt er iets te bespreken, dan gaan we samen rond de tafel zitten.

 • we bouwen altijd in stijl

  We bouwen elk project met oog voor detail en op de toekomst. Onze projecten verenigen esthetiek en techniek op de duurzame manier. Bijzondere architectuur die het landschap siert en luxueus comfort dat de bewoners pleziert. Met de ruimte, nutsvoorzieningen en kwaliteitsmaterialen die stijlvol wonen vandaag vereist. Dat is de Eribo-signatuur en meteen ook onze vertrouwensgarantie.

 • we maken onszelf trots

  Doordacht en met oog voor detail, zo bouwen we woningen alsof ze voor onszelf zouden zijn. Op dat vlak willen we kritischer zijn dan onze klanten. We hebben de expertise om elk project in stijl op te leveren. En meerwaarde te bieden voor klanten. Voorwaarde: het moet kwaliteit uitstralen. Dat maakt ons trots. Daar doen we het voor. Want door het goed te doen, bouwen we ook onze eigen goede naam.

Ontdek de Eribo pijlers

 • Dsc 9036

  Projectontwikkelaar

  Projectontwikkeling is een specialisatie die ons op het lijf geschreven is. Hierbij kopen we bouwgronden aan, die we vanuit onze expertise als aannemer vervolgens volledig zelf gaan ontwikkelen.

 • Dsc 5944

  Bouwbedrijf

  Eribo heeft als aannemingsbedrijf al ruimschoots zijn sporen verdiend: we hebben alle troeven in handen om woning- en appartementenbouw perfect te behartigen.

 • Dsc 6413

  Vastgoedmakelaar

  Eribo profileert zich meer dan ooit als dé totaalpartner voor al uw bouwvragen. Ook onze activiteiten als vastgoedmakelaar spelen daar naadloos op in.

Eribo is lid van

Het Charter der woningbouwers

Eric Vandewiele is voorzitter van de Confederatie Bouw West-Vlaanderen

Eric Vandewiele is bestuurder van de Federatie van Algemene Bouwaannemers vzw

Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16b, 1000 Brussel

ESF steunde Eribo in 2018 financieel om onze structuren & processen te versterken in een vernieuwende en veeleisende markt. We zijn heel trots op het resultaat!

Eribo is trots op haar succesvol BEN-project in Waregem: 'De Duurzame Wijk'

Eribo zet zich in voor orde en netheid op de werven. Veiligheid op de werven met als doel minder arbeidsongevallen

Ilse Vandewiele is lid van de Raad van Bestuur van CIB West-Vlaanderen - C.I.B., Confederatie van Immobiliënberoepen van België (onderworpen aan de plichtenleer en het advies van de controle-instantie)