Eribo Jonge Vlaamse Aannemer van het jaar

De award van Jonge Vlaamse Aannemer wordt jaarlijks toegekend door de Confederatie Bouw aan jonge aannemers die al een mooie evolutie gemaakt hebben. Per provincie wordt een laureaat aangeduid door de regionale Confederatie Bouw, bij ons is dit West-Vlaanderen.

Img 7870

Eribo werd opgericht door Eric Vandewiele in 1990. Intussen gaat de dagelijkse leiding over op zoon Pieter en dochter Ilse. Als bouwbedrijf, projectontwikkelaar én vastgoedmakelaar heeft Eribo een sterke naam gecreëerd in regio Waregem - Kortrijk doorheen de jaren.

Pieter Vandewiele werkte bij Eribo aanvankelijk als werfleider van ruwbouwwerken, vervolgens als projectleider om uiteindelijk de bestuurstaken van vader Eric over te nemen. Ilse Vandewiele staat in voor de verkoop en verhuur van appartementen.

In 2018 verhuisden we van Sint-Eloois-Vijve naar een moderne nieuwbouw langs de Expresweg in Waregem. Dit werd ons visitekaartje. Het gaf de visibiliteit een enorme boost, eigenaars van gronden komen nu meestal zelf naar ons met hun aanbod.

Eribo telt bijna 60 medewerkers waaronder een 40-tal arbeiders. Die leggen zich vooral toe op de ruwbouwwerken en moeten zorgen voor een uitstekend uitgevoerd gevelmetselwerk. Wegens de stijgende groei blijft Eribo steeds op zoek naar nieuwe metsers. Bekijk alle openstaande vacatures.

Stijlbouwers

De lat hoger, en de klant op één – dat is onze stijl. Met absolute focus op kwaliteit en betrokkenheid. Dat zie je in onze projecten. En dat voel je in de manier waarop we ze aanpakken - in stijl.

Elk project is een persoonlijke uitnodiging om mooi te wonen en in stijl te leven. Elke keer een gelegenheid om woondromen waar te maken, op een positieve manier, zoals we het zelf ook zouden willen ervaren.

Bij Eribo geniet je de ervaring van een aannemer, de visie van een ontwikkelaar en de feeling van een vastgoedexpert.

Bekijk onze stijlvolle projecten en realisaties.

Award

Dsc 9851 Dsc 8154 Waregem De Duurzame Wijk E Castor 0417 17 E St 4 Min