Correcte deal met sympathiek bedrijf

Eribo blijft steeds op zoek naar goede locaties in en rond Waregem. Opnieuw een toplocatie voor onze jongste telg Residentie Chablis, met dank aan de familie Vanhauwere!

Dsc 9164 Kopie

De familie Vanhauwere uit Waregem was de eigenaar van aangrenzende stukken grond in de Meersstraat en de Stormestraat, de thuishaven van Franck en Geert Vanhauwere. Geert heeft in de Stormestraat nog altijd zijn tandartspraktijk. Beide broers dachten al een aantal jaren na over wat ze in de toekomst met deze percelen konden doen en beslisten een tijdje geleden om alles aan Eribo te verkopen.

Img 0871

“Alles kwam in een stroomversnelling toen Pieter Vandewiele, zaakvoerder van Eribo, concrete interesse in onze gronden toonde. Net als andere projectontwikkelaars ervoer het bedrijf hoe moeilijk het tegenwoordig is om in Waregem nog aan kwalitatieve bouwgrond te geraken. Het feit dat Pieter interesse toonde in het geheel van onze gronden, maakte alles voor ons nog een stuk aantrekkelijker”, zegt Geert Vanhauwere.

Hoewel de broers ook contacten onderhielden met andere bouwpromotoren, beslisten ze vrij snel om met Eribo in zee te gaan. “Eerst en vooral was er het rechtstreeks en aangenaam contact met Pieter, die heel eerlijk was en meteen ook een mooie prijs voorstelde. Dat boezemde ons al veel vertrouwen in. Dat gevoel werd nog versterkt toen we het compromisvoorstel in de bus kregen. Dat voorstel was helemaal opgemaakt volgens de normen van het BIV (Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars). Die professionele, geloofwaardige aanpak kon ons erg bekoren”, legt Franck Vanhauwere uit. “Bovendien slaagde Eribo er ook in om de afgesproken timing tot in de puntjes te respecteren en stonden ze in voor een vlotte en correcte betaling.”

Img 0870

“Daarnaast hield Pieter Vandewiele ook rekening met onze persoonlijke verzuchtingen”, gaat Geert verder. “Franck kreeg voldoende tijd om een andere woning te zoeken en kocht bij Eribo trouwens een huis in Anzegem. Zelf kan ik in de Stormestraat nog tot mijn pensioen in 2025 mijn tandartspraktijk uitbaten, pas daarna zal Eribo de site voorbereiden op de bouw van een appartementencomplex.”

Dsc 9168

Franck en Geert kunnen zich ook helemaal vinden in de stijl van de realisaties die Eribo verzorgt. “Hun gebouwen typeren zich door eenvoud en een traditionele, kwalitatieve bouwstijl. We zijn dan ook trots dat in de Meersstraat op onze voormalige gronden Residentie Chablis zal verrijzen, met 10 instapklare appartementen, 3 handelsruimtes en bovengrondse garageboxen. Met uitzicht op het stadion, het zwembad en de doorgang naar de vijvers wordt dit volgens ons één van de mooiste zichtlocaties in Waregem. We volgen aandachtig de werkzaamheden en zijn razend benieuwd naar het eindresultaat!”

Chablis Waregem Appartmenten Hero