We waren meteen verkocht

Roger Waelkens en Alphonsine Orlans getuigen over hun ervaring met Eribo.

Img 0610

“Wij hebben jarenlang in een fraai huis met een mooie tuin gewoond, maar beseften al enkele jaren dat die woning te groot voor ons aan het worden was. Toen we op hetzelfde moment wat met onze gezondheid begonnen te sukkelen, wisten we dat we niet langer mochten wachten.”

“Onze kleinzoon, die in de bouw werkt, raadde ons twee jaar geleden aan om een kijkje te komen nemen in de Churchilllaan in Waregem, waar Eribo op dat moment Residentie Margaux aan het bouwen was. Hij kende de kwaliteitsreputatie van Eribo en wist dat het bedrijf altijd met hoogwaardige materialen werkt. Toen we daar op Openwervendag 2016 langs gingen, vonden we meteen onze gading: een aantrekkelijk appartement op het gelijkvloers met een uitstekende ligging in een relatief rustige buurt, maar toch op wandelafstand van het centrum van Waregem. Dezelfde dag nog beslisten we om ervoor te gaan.”

Roger Waelkens en Alphonsine Orlans

Margaux 1

“Het is een beslissing die we ons nog geen seconde hebben beklaagd. Aanvankelijk was het wat wennen aan de kleinere ruimtes, maar we kregen er veel comfort voor in de plaats. Bovendien beschikken we nog over een tuintje, wat we allebei erg belangrijk vinden: we zijn buitenmensen, willen ons niet opgesloten voelen. Daar komt dit appartement perfect aan tegemoet. We hoeven ook minder tijd te besteden aan onderhoud, zo kunnen we onze rug wat sparen…”

“Over de samenwerking met Eribo zijn we heel tevreden. Celyn, die instaat voor de klantenbegeleiding, vergezelde ons bij bezoeken aan verschillende toonzalen en hielp mee om de juiste keuzes te maken voor vloeren en andere materialen. Op die manier konden we deze woning inrichten volgens onze persoonlijke voorkeur. Het bedrijf zorgde er ook voor dat we begin januari 2018 al konden verhuizen door ons appartement eerst af te werken. Dat was nodig, omdat we uiterlijk eind januari uit ons huis moesten. We voelen ons hier intussen helemaal op ons gemak en kunnen Eribo aan iedereen aanbevelen.”