Vastgoedmakelaar

Eribo profileert zich meer dan ooit als dé totaalpartner voor al uw bouwvragen. Ook onze activiteiten als vastgoedmakelaar spelen daar naadloos op in. Heeft u geïnvesteerd in één van onze projecten, maar laat u de verhuring van uw eigendom bij voorkeur over aan een specialist? Wij nemen u die zorg graag uit handen.

Dat biedt enkel voordelen: als projectontwikkelaar voor uw pand, delen wij dezelfde passie voor uw realisatie. Daardoor zijn we er niet alleen beter over geïnformeerd dan een externe vastgoedmakelaar, maar zijn we dubbel gemotiveerd om het aan de juiste, kwalitatieve huurder toe te vertrouwen.

Verkiest u zelf in uw investering te gaan wonen, maar zoekt u een nieuwe koper of huurder voor uw huidige woning? Ook die taak nemen we graag op ons. Uiteraard is de opvolging bij ons in goede handen. Zo informeren we huurders over eventuele indexeringen van de huurprijs en staan we ter beschikking om advies te verlenen, ook na de verhuring. Zo kunnen we samen de duurzaamheid van uw vastgoed ook op lange termijn verzekeren.

Ja, ik wil de verkoop of verhuur van mijn vastgoed graag aan een ervaren specialist overlaten. Ik bezorg u mijn gegevens en kijk alvast uit naar uw contactname!

Interesse? Contacteer ons

U staat te popelen om uw vastgoeddroom realiteit te laten worden? Wij vernemen graag hoe wij u daarbij kunnen helpen. 

 • E Les Terrasses 1

  Projectontwikkelaar

  Projectontwikkeling is een specialisatie die ons op het lijf geschreven is. Hierbij kopen we bouwgronden aan, die we vanuit onze expertise als aannemer vervolgens volledig zelf gaan ontwikkelen.

 • E Buyckstraat Anzegem

  Bouwbedrijf

  Eribo heeft als aannemingsbedrijf al ruimschoots zijn sporen verdiend: we hebben alle troeven in handen om woning- en appartementenbouw perfect te behartigen.

 • Eribo 03 18 5 Ok

  Over Eribo

  Meer dan ooit is Eribo een familiebedrijf, in de meest pure zin van het woord: vader Eric heeft het bedrijf opgestart en ondertussen is de dagdagelijkse leiding in handen van dochter Ilse en zoon Pieter.