Lancering nieuw project Park Linde in Vichte! Meer info over dit project: parklinde.be

Toulouse 4 1 40
Verhuur Eribo

Zorgeloos verhuren?
Uw investering is in goede handen.

Heeft u geïnvesteerd in één van onze projecten, maar laat u de verhuring van uw eigendom bij voorkeur over aan een specialist? Wij nemen u die zorg graag uit handen. Dat biedt enkel voordelen: als projectontwikkelaar voor uw pand, delen wij dezelfde passie voor uw realisatie. Daardoor zijn we er niet alleen beter over geïnformeerd dan een externe vastgoedmakelaar, maar zijn we dubbel gemotiveerd om het aan de juiste, kwalitatieve huurder toe te vertrouwen.

Vastgoed Eribo

Een nieuwe woning gekocht?
We verkopen graag uw huidige woning!

Verkiest u zelf in uw investering te gaan wonen, maar zoekt u een nieuwe koper of huurder voor uw huidige woning? Ook die taak nemen we graag op ons. Uiteraard is de opvolging bij ons in goede handen. Zo informeren we huurders over eventuele indexeringen van de huurprijs en staan we ter beschikking om advies te verlenen, ook na de verhuring. Zo kunnen we samen de duurzaamheid van uw vastgoed ook op lange termijn verzekeren.

Uw vastgoed verkopen of verhuren?

Ja, ik wil de verkoop of verhuur van mijn vastgoed graag aan een ervaren specialist overlaten. Ik bezorg u mijn gegevens en kijk alvast uit naar uw contactname

Velden met een * zijn verplicht
Dsc 4148 Min

Evelyne Calleeuw

Verkoop

0490 42 35 83

Eveline Website

Eveline Himpe

Verhuur

056 62 10 80

Dsc 3502

Ilse Vandewiele

Gedelegeerd bestuurder

056 62 10 80

 • Foto Bij Pijler Projectontwikkelaar

  Projectontwikkelaar

  Projectontwikkeling is een specialisatie die ons op het lijf geschreven is. Hierbij kopen we bouwgronden aan, die we vanuit onze expertise als aannemer vervolgens volledig zelf gaan ontwikkelen.

 • Foto Bij Pijler Bouwbedrijf

  Bouwbedrijf

  Eribo heeft als aannemingsbedrijf al ruimschoots zijn sporen verdiend: we hebben alle troeven in handen om woning- en appartementenbouw perfect te behartigen.

 • Eribo 03 18 5 Ok

  Over Eribo

  Meer dan ooit is Eribo een familiebedrijf, in de meest pure zin van het woord: vader Eric heeft het bedrijf opgestart en ondertussen is de dagdagelijkse leiding in handen van dochter Ilse en zoon Pieter.