"De lat hoger, en de klant op één - dat is onze stijl"

In Waregem ontdek je onze prachtige residentie Blanc de Blancs, een woonproject bestaande uit 30 appartementen die verdeeld zijn over 2 aparte blokken. Projectleider Brecht en ons team van schrijnwerkers zijn één van de Stijlbouwers die meewerken aan deze residentie.

Dsc 6724

Brecht is sinds 2009 bij Eribo actief en verantwoordelijk voor de ruwbouw- en timmerwerken op de werf “Blanc de Blancs”.

“Werken als projectleider brengt veel verantwoordelijkheid met zich mee. Elke dag staan we voor nieuwe uitdagingen. Het is een boeiende job waarbij we continu streven naar kwaliteit en correcte timing. Elk project is een persoonlijke uitnodiging om mooi te wonen en in stijl te leven. Elke keer een gelegenheid om woondromen waar te maken, op een positieve manier, zoals we het zelf ook zouden willen ervaren. De lat hoger, en de klant op één – dat is onze stijl.”

"We zijn een bedrijf in volle groei, het is dan ook belangrijk dat er projectleiders zijn die reeds voldoende ervaring hebben. Op vrijdagnamiddag zitten we samen en praten we over de planning, mogelijke verbeteringspunten en nieuwe technieken. In combinatie met enkele jonge projectleiders zorgt dit voor vernieuwende ideeën."

Foto Kub Foto Kub 2 Blanc De Blancs Beeld Bouwbeurs 20190826

De werken in Blanc de Blancs zijn volop aan de gang. Onze schrijnwerkers zijn op dit moment bezig met de afwerking van de houten terrassen.

Het project is reeds voor 70% verkocht.

We verwachten om het project dit najaar af te werken.

Klik hier voor meer info over dit project.