In de pers: Eribo realiseert 6 appartementen op boogscheut van station Harelbeke, apotheek De Kerselaar breidt uit

In Harelbeke zijn de afbraakwerken van wat het nieuwbouwproject Gaudi moet worden, ondertussen afgerond. Het project Gaudi is een ontwikkeling van 6 appartementen langsheen de Stationsstraat in een 1e fase.

Ams 1678 Eri Har Def Beeld E Laag

HARELBEKE – De afbraakwerken van wat het nieuwbouwproject Gaudi moet worden, zijn van start gegaan. Het project Gaudi is een ontwikkeling van 6 appartementen langsheen de Stationsstraat in een 1e fase en 3 gezinswoningen langsheen de Ballingenweg in een 2e fase. Het project wordt ontwikkeld en gebouwd door Eribo Stijlbouwers uit Waregem. Wielfaert Architecten treedt op als architect.

Ams 1678 Eri 20221215 Beeld D Laag Ams 1678 Eri 20221215 Beeld C Laag Ams 1678 Eri Har Def Beeld E Laag

Residentie Gaudi zal bestaan uit 6 lichtrijke appartementen (2 of 3 slaapkamers) met elk een eigen tuin of terras. Een deel van het gelijkvloers wordt ingenomen door de naastgelegen Apotheek De Kerselaar, die hun handelsruimte zal uitbreiden.

In een 2e fase zullen nog 3 gezinswoningen worden gebouwd aan de Ballingenweg, tegenover het Stadspark.

Gaudi Harelbeke Woningen Voorkant Laag

Hoogwaardige afwerking

Elk appartement wordt in detail afgewerkt met hoogwaardige materialen en voldoet aan alle hedendaagse comforteisen. Er is vloerverwarming voorzien en vraag gestuurde ventilatie garandeert een gezond binnenklimaat. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijke lichtinval en een gevoel van ruimte in je woning. Het E-peil bedraagt maximaal 20, wat beter is dan de norm. Zowel de appartementen als de woningen zijn uitgerust met zonnepanelen en warmtepompen.

De oplevering is voorzien eind 2024. De prijzen starten vanaf €295.000 (excl. btw en kosten).

Meer informatie over het project kan je hier terugvinden.