Kurt Devos kocht een woning van Eribo in Wielsbeke. "De beslissing was snel genomen."

Het is bewezen dat liefde op het eerste gezicht bestaat. Dat overkwam ook Kurt, die in Wielsbeke een gloednieuwe instapklare landelijke woning kocht van Eribo. Toen hij tijdens zijn zoektocht de woning in Wielsbeke betrad, was de beslissing eigenlijk al genomen. “Ik was op slag verliefd. Dat ook de samenwerking met Eribo dan nog zo goed verliep, was mooi meegenomen!”

Dsc 8168 Dsc 8168

Mijn zoektocht startte een anderhalf jaar geleden, initieel in de regio van Kortrijk. Ik had er een woning in de stationsbuurt maar daar waren nog veel kosten aan verbonden om het volledig in orde te maken. Bovendien zat ik midden de werken aan het station. Toen mijn regio wat werd verruimd kwam ik in Wielsbeke terecht, zo'n 15 km verderop. De stijl en afwerking van het huis en de aangename rustige buurt gaven voor mij echt de doorslag.

Hoe heb je het volledige traject ervaren?

De woning was al volledig afgewerkt behalve de schilderwerken. Alles is goed verlopen en Eribo volgde de zaken goed op. Er was eens een probleem met water aan de ramen maar de onderaannemer is zo snel als mogelijk langs geweest en het probleem is ondertussen opgelost. Ondertussen ben ik hier goed geïnstalleerd. De zolder is tussentijds volledig afgewerkt om er mijn thuisbureau in onder te brengen.

Dsc 8130 Dsc 8130

Ik zit in een leuke buurt. Er is goed contact tussen de buren. Ik amuseer me en kom hier echt tot rust in deze omgeving. Het is een verademing die bovendien op het juiste moment kwam in mijn leven. Ik ruilde het voorbije jaar mijn advocatenkantoor in Kortrijk in voor een kantoor in het Gentse. Het maakt dat ik een uitstekende uitvalsbasis heb. Ik ken er voldoende die hier stiekem ook heel graag zouden wonen. Ik zal hun Eribo aanbevelen 😉!

> Ook geïnteresseerd in een nieuwbouwwoning of appartement? Bekijk ons huidig aanbod te koop.

Dsc 8166 Dsc 8166 Wielsbeke Roggestraat 36 Wielsbeke Roggestraat 38